پذیرایی و مهمانداری در شیراز


 برگزاری مجالس و پذیرایی و مهمانداری از مهمانان در شیراز

تامین نیروی آقا و خانم مهماندار جهت پذیرایی 

استفاده از افراد با تجربه در پذیرایی مجالس

 

  # تشریفات مجالس آسایش گستر شیراز

 # سفارش غذا، میوه و شیرینی مجالس

 # کرایه صندلی و دیگر لوازم مجالس  

 

 

هفت ترفند جهت انجام یک مهمانی به یاد ماندنی

 # مطالب آموزشی آسایش گستر شیراز

در این قسمت خواهیم گفت چه خوراکی هایی و انجام چه کارهایی می تواند خاطره ای ویژه از دسپخت و مهمانی شما به جا بگذارد.

ترفندهایی که لازم است برای یک پذیرایی و مهمانی به کار گیریم

همه ما تلاش می کنیم که به هنگام مهمانی، برای همه مهمانان خاطره ای خوش به جا بماند که در این قسمت از بخش خانه داری آسایش گستر خواهیم گفت که چه کارهایی می تواند در این امر به شما کمک کند.

توجه به رنگها در سفره و داشت سفره ای رنگینی

یکی از موارد جالب و بسیار مهم که از دیرباز هم زیاد شنیده ایم داشتن سفره ای رنگین است، بودن رنگهای متنوع و شاد باعث زیاد شدن اشتهای مهمانان و خوشمزه تر به نظر رسیدن غذا شده و با دیدن این رنگها، پیغامی که مغز دریافت می کند این است که غذایی خوش مزه در انتظرش است. تا جایی که می توانید از رنگهای شاد و متنوع در سفره اسفاده کنید حتی در رنگ ظروف، سفره و دیگر موارد هم دقت داشته باشید که می توانند خیلی کمک کنند. پس به رنگ غذا اهمیت ویژه بدید.

طراحی مناسب

داشتن طراحی مناسب، مورد مهم دیگری است که باید حتما در چیدمان غذا درون سفره به آن توجه کنید. می توانید با سلیقه خودتان و یا با توجه آموزش های سفره آرایی در منابع مختلف، یک طراحی مناسب و ساده در عین حال زیبا، جذاب و اشتها بر انگیز برای غذاها درون سفره و ظروف ایجاد کنید. البته در خیلی از موارد، همین که چیدمان غذاها نامرتب و به هم ریخته نباشد و یک زیبایی و نظم ساده داشته باشد کافی است.

معجزه ادویه ها

همیشه تفاوت های بزرگ در نتیجه را ریزه کاریها در انجام کار ایجاد می کنند که در آشپزی هم تفاوت اساسی بین دستپخت ها و غذا ها را همین ادویه ها تعین می کنند. ادویه ها علاوه بر خواص دارویی زیادی که دارند، اثرات فوق العاده ای بر طعم غذا می گذارند. با کمی تغیر نوع ادویه و یا مقدار ادویه طعم غذا به کل تغیر می کند. پس حتما استفاده از ادویه جات متنوع و به خصوص چاشنی های جدید را فراموش نکنید.

استفاده از غذاهای ملل دیگر

خوردن غذاهای جدید و یا غذاهای کشور دیگر می تواند برای هر شخصی جالب و جذاب باشد، همچنین درست کردن غذاهای جدید هم برا آشپز جالب خواهد بود. فقط یادتان باشد که غذای جدید و یا غذای کشورهای دیگر را قبل از مهمانی امتحان کنید چون ممکن است خیلی با ذائقه مهمانان جور نباشد. سعی کنید غذاهایی را امتحان و انتخاب کنید که مواد اولیه آن به مواد اولیه غذاهای ایرانی نزدیک باشد و هرچه مواد استفاده شده در غذا، مشابهت بیشتری با غذاهای ایرانی داشته باشد در نظر مهمانان ایرانی خوشمزه تر به نظر خواهد رسید.

آماده سازی مواد کباب

آماده سازی مواد کباب نکته مهمی است که باید به آن توجه کنید و بدانید برای کباب گوشت و جوجه از چه موادی استفاده کنید و نکته مهمتر این است که حد اقل چندین ساعت گوشت و یا مرغ در سس و مواد اولیه خوابانده شود تا طعم سس را به خود بگیرد و دیگر طعم خامی نداشته باشد. پس آماده سازی مواد کباب را به دقیقه آخر موکول نکنید.

تاثیر بی نظیر زعفران

رنگ و عطر زعفران میتواند کمک شایانی به عطر و جلوه غذای شما کند و باعث تحریک اشتها شود. ولی در استفاده از زعفران حتما توجه کنید زعفران اصل باشد که متاسفانه در خیلی از مواردی که در بازار وجود دارد فقط رنگ زعفران را دارد که این هم با مواد شیمیایی مضر می باشد. پس حتما از برندهای معتبر استفاده کنید حتی به مقدار کم.

 

استفاده از موزیک ملایم

پخش موزیک ملایم باعث آرامش مهمانان شده و باعث می شود با آرامش و میل و رغبت بیشتر ی غذا را میل کنند و توجه بیشتری به طعم غذا داشته باشند و لذت بیشتری ببرند.

تخصیص افراد مناسب جهت پذیرایی



  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.